Tarbot met citroendressing en rozijntjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de citroenschil 1 minuut en giet af. Hak fijn. Breng dit met de suiker in 140 ml water aan de kook en laat 5 minuten pruttelen. Giet af en meng met 6 el olijfolie, de ingrediënten voor de dressing en 2 el water. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Kook de wilde rijst.
  • 3 Dep de vis droog en kruid met peper en zout. Bak ‘m aan weerskanten goudbruin in olijfolie. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  • 4 Verwarm de dressing op een zacht vuurtje (voeg ev. wat water toe). Verdeel de wilde rijst over de borden, schik er de gebakken vis op en lepel er de warme dressing over. Werk af met rucola en serveer.

Tarbot met citroendressing en rozijntjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept