Conchiglie met zalm en zalmeitjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de broccoli in kleine roosjes. Blancheer ze kort in lichtgezouten water, giet af en laat schrikken in ijswater, zodat ze mooi groen blijven. Laat goed uitlekken.
  • 2 Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Snij de zalm in kleine blokjes en bak ze kort aan in olijfolie. Doe er, wanneer de vis nog half rauw is, de warme pasta en de broccoliroosjes bij. Schep er de ricotta en de citroenschil door. Bestrooi met gehakte dille en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de pasta over voorverwarmde borden. Werk af met flink wat zalmeitjes en serveer meteen

Conchiglie met zalm en zalmeitjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmpralines
Snack
Bekijk recept
Spannende vissushi
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Conchiglie met pompoen en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Super pastaslaatje ’Mamma mia’
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Conchiglie met ham en erwtjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Conchiglie met spinazie
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept