Gehakt parmentier

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Snipper de uien. Snij de wortelen in blokjes en de prei in reepjes. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Verwarm de ovengrill voor.
  • 2 Kook de aardappelen in ± 20 minuten gaar in kokend gezouten water.
  • 3 Fruit intussen de uien glazig in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de wortelen en de prei toe, en roerbak verder. Kruid met peper en zout. Doe het gehakt en de groenten in een ovenschaal.
  • 4 Giet de aardappelen af. Doe er 150 ml melk en de boter bij. Stamp tot een smeuïge puree. Kruid met nootmuskaat en zwarte peper.
  • 5 Lepel de puree op het gehakt in de ovenschaal. Zet de schaal onder de grill en laat nog eventjes korsten.

Gehakt parmentier is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept