Zoek
Salade van romanesco met olijven en kappertjes
4
25 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.5 kg vastkokende aardappelen (in stukken)
2 uien (zoete, in flinterdunne ringen)
100 g zwarte olijven
1 el kappertjes
1 citroen (sap)
1 kl mosterd
100 ml olijfolie
peper
zout
1 romanesco kool (in roosjes)
Bereiding
1
Roer de mosterd los met de olijfolie. Doe er de kappertjes bij. Breng op smaak met de rest van het citroensap, peper en zout.
Salade van romanesco met olijven en kappertjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept