Boerenworst met wortelstoemp

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en de wortelen.
  • 2 Bak de worsten aan in een pan met weinig boter. Doe ze in een ovenschaal en laat ze 10 minuten verder garen in de oven.
  • 3 Blus de braadpan van het vlees met de bruine fond. Laat tot de helft inkoken.
  • 4 Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Laat de wortelen garen in water met de suiker en een nootje boter.
  • 5 Giet de aardappelen af. Laat ze wat opdrogen. Pureer ze samen met de wortelen. Doe een nootje boter bij de stoemp en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  • 6 Verdeel de worsten en de stoemp over de borden. Lepel er de saus bij en serveer.

Boerenworst met wortelstoemp is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met picklessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelstoemp met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelstoemp met spekjes en worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met worst en tomaat
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Koolrolletjes (involtini di verza)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept