Proeverij van vis met yoghurtsaus

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij eerst 12 mooie plakjes van de komkommer. Schil dan de rest ervan en snij 'm in miniblokjes. Pel en snipper de ui. Hak de dille fijn.
  • 2 Snij de vis in kleine stukjes en meng elke soort met 1/3 van de dille en 1/3 van de ui. Zet 1/2 uur koel weg.
  • 3 Schik op elk bord 3 plakjes komkommer en zet er kleine serveerringen rond. Lepel in elk een andere soort vistartaar. Druk lichtjes aan en verwijder de ring.
  • 4 Snipper de bieslook. Meng met de andere ingrediënten voor de saus.
  • 5 Garneer de borden met druppels saus, waterkers, blokjes komkommer, wat extra rode ui en bieslook.

Proeverij van vis met yoghurtsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Proeverij van citrusfruit
35 min Nagerecht
Bekijk recept