Chili met kipreepjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de mais uitlekken. Snij de kipfilets in reepjes. Spoel alle groenten. Pel de knoflook en snipper fijn. Halveer het chilipepertje, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.
  • 2 Verhit olie in een pan en bak de kipreepjes goudbruin, kruid met paprikapoeder en schep goed om. Doe er de lente-ui, paprikablokjes en gesnipperde chilipeper bij en roer goed om.
  • 3 Blus met de bouillon en de tomatenblokjes en laat nog 20 minuten pruttelen.
  • 4 Doe de maïs erbij en schep om. Laat nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en garneer met peterselie.

Chili met kipreepjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept