Bonensalade met ui, kaas en pinda's

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de boontjes schoon. Kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af, laat schrikken onder ijskoud water en afkoelen.
  • 2 Pel de ui en snij hem in fijne partjes. Hak de pinda’s grof. Rasp of verkruimel de kaas.
  • 3 Spoel de citroen goed schoon met warm water. Rasp 1 kl van de schil. Pers het sap.
  • 4 Meng de olie met het sap en de geraspte citroenschil. Pers er de knoflook bij en breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Meng de boontjes met de ui en de dressing. Zet minstens 1 uur in de koelkast.
  • 6 Rasp of verkruimel de kaas. Meng hem met de salade. Bestrooi met gehakte pinda’s en serveer meteen.

Bonensalade met ui, kaas en pinda's is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept