Gegrilde asperges met krokante topping

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de citroenschil. Pers de knoflook. Verkruimel het brood (zonder korst) in een blender en bak het kruim met de chili, 1 el geraspte citroenschil en knoflook goudbruin en krokant in wat boter. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
  • 2 Breek het houtachtige uiteinde van de asperges. Gril ze 2 minuten aan elke kant op de barbecue.
  • 3 Snij het pepertje zonder zaadjes in ringetjes. Bestrooi de asperges met het broodkruim, extra citroenzeste en de chiliringetjes.

Gegrilde asperges met krokante topping is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met oranje topping
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept