Salade met avocado en cocktailgarnalen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de veldsla schoon. Snipper het chilipepertje (zonder zaadjes) fijn. Snij de schoongemaakte lente-uitjes mét het groen in ringetjes. Schil de rode ui en snij in dunne ringen. Snij de avocado overlangs in tot op de pit. Draai de helften van elkaar. Verwijder de pit. Snij beide helften nogmaals door en trek er de schil af. Snij het vruchtvlees in plakjes en besprenkel met limoensap.
  • 2 Klop alle ingrediënten voor de vinaigrette door elkaar, kruid met peper en zout.
  • 3 Meng de veldsla met de overige groenten, de plakjes avocado en de helft van de cocktailgarnalen. Maak aan met wat vinaigrette en verdeel over mooie glazen. Werk af met de overige cocktailgarnalen. Serveer meteen, en geef de rest van de vinaigrette er apart bij.

Salade met avocado en cocktailgarnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept