Wafels op z'n Brussels

10
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de boter smelten. Meng de bloem met de suiker, voeg er een beetje melk aan toe. Roer om. Doe er een voor een de eidooiers bij, de rest van de melk en het water. Roer tot een glad beslag. Giet er de gesmolten boter bij en roer weer goed glad.
  • 2 Klop de eiwitten stijf. Spatel ze luchtig door het beslag.
  • 3 Laat het wafelijzer goed heet worden. Schep met een lepel porties van het beslag - dat vrij vloeibaar moet zijn - in het hete wafelijzer. Bak de wafels goudbruin. Lekker warm of lauw, met poedersuiker en/of slagroom.

Wafels op z'n Brussels is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brussels witlof met eiermimosa
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevuld Brussels witloof
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd Brussels lof
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbouten op z’n Brussels
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept