Kalfsschnitzels met waterkers

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de eieren in een diep bord. Klop los met peper en zout. Meng in een tweede bord de gemalen kaas en het paneermeel. Doe in een derde bord de bloem.
  • 2 Wentel de kalfslapjes eerst door de bloem, dan door losgeklopt ei en ten slotte door het kaas-paneermeelmengsel. Bak ze 3 minuten aan elke kant, in een mengsel van boter en olijfolie.
  • 3 Leg op elke schnitzel een partje citroen en een toefje waterkers. Serveer meteen.

Kalfsschnitzels met waterkers is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept