Gestoomde tongschar met zalmvulling

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de zalm fijn, samen met het ei en de room. Kruid met peper en zout. Leg 3 vellen aluminiumfolie op het werkvlak, met 3 cm overlapping.
  • 2 Leg de tongscharfilets er naast elkaar op, op de witte kant (zodat die aan de buitenzijde komt). Kruid met peper en zout.
  • 3 Verdeel de vulling dwars over het midden van de rij visfilets. druk er de boontjes in, rol op en draai dicht. Stoom de visrol 10 tot 15 minuten, tot hij stevig aanvoelt.
  • 4 Blancheer de waterkers even. Mix hem fijn met de visbouillon en de room. Kruid met zout.
  • 5 Laat de visrol afkoelen en verwijder de folie. Snij de rol in dikke plakken. Serveer met de waterkerscoulis.

Gestoomde tongschar met zalmvulling is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommersushi met zalmvulling
20 min Snack
Bekijk recept
Gevulde tomaatjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pestoflensjes Met Gerookte Zalmvulling
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept