Vegetarisch stoofpotje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aubergines in blokjes van 2 cm. Leg ze in een vergiet en bestrooi met zout. Laat 10 minuten uitlekken en spoel goed af. Dep droog met keukenpapier.
  • 2 Verhit de olie in een pan, voeg gember en vijfkruidenpoeder toe, roerbak 2 à 3 minuten. Voeg, in porties, de aubergineblokjes toe en laat 5 minuten bakken.
  • 3 Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, champignons, uitgelekte rode bonen en 250 ml water toe. Zet het vuur zachter en laat een kwartiertje onder deksel sudderen. Breng op smaak met zout en serveer met verse koriander. Lekker met boerenbrood.

Vegetarisch stoofpotje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-kaascasserole
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept