Zalm met groene asperges

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de zalm met peper en zout, bedruppel met citroensap. Laat 10 minuten marineren.
  • 2 Breek het onderste harde gedeelte van de asperges af. Snij ze dan schuin in stukjes van 2 cm.
  • 3 Bak het spek knapperig. Voeg er de aardappelen en asperges aan toe en roerbak ze goudbruin. Kruid met peper en zout.
  • 4 Laat een grillpan goed heet worden. Wrijf de zalm in met olijfolie en laat ‘m kort aan beide kanten kleuren. Zet het vuur lager en laat nog even garen.
  • 5 Verdeel de aardappelen en asperges over voorverwarmde borden, leg er de zalm bij en werk af met de bieslook.

Zalm met groene asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept