Salade met pompoen, geitenkaas en pistachepesto

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snij de pompoen in stukjes. Meng ze met de honing en de balsamico. Verdeel ze over een ingevette ovenplaat en zet 30 minuten in de oven. Spoel de sla.
  • 3 Hak voor de pistachepesto de nootjes grof. Doe ze in een vijzel, met de basilicumblaadjes (hou wat apart voor garnering) en een beetje olijfolie. Stamp fijn. Voeg, terwijl je blijft stampen, de parmezaan toe. Kruid met peper en zout. Voeg nu olijfolie toe tot je een dikke pasta hebt.
  • 4 Verdeel de sla, pompoen en geitenkaas over de borden. Werk af met de pistachepesto en blaadjes basilicum.

Salade met pompoen, geitenkaas en pistachepesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met prosecco, pistachepesto en viooltjes
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met geroosterde lentegroenten met pistachepesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met gegrilde groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept