Gepaneerde koteletjes met clementinesaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 80°C. Schrob de clementines schoon. Snij ze in dunne plakjes.
  • 2 Klop de eieren los met de gehakte kruiden. Strooi de bloem op een bord. Kruid de koteletten met peper en zout en haal ze achtereenvolgens door de bloem en door het ei.
  • 3 Bak de koteletten bruin in olie met boter. Haal ze uit de pan en hou warm in de oven.
  • 4 Giet het vet uit de pan. Schenk er de fond en het clementinesap in en roer de aanbaksels los. Doe er de salieblaadjes, takjes rozemarijn en plakjes clementine bij. Kruid met peper en zout en laat 5 minuten sudderen. Doe er de honing bij. Serveer de saus bij de koteletten.

Gepaneerde koteletjes met clementinesaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept