Erwtensoep met groentechips

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de erwten 24 uur weken in water.
  • 2 Schil de aardappelen, wortelen en knolselder. Snij ze in blokjes.
  • 3 Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in de olie. Voeg de rest van de groenten toe en schep om. Voeg de uitgelekte spliterwten toe en overgiet met de bouillon. Dek af, breng aan de kook en laat 1 à
  • 130 uur sudderen.
  • 4 Mix de soep fijn: is ze te dik, voeg dan wat extra bouillon toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Verdeel de soep over kommetjes en werk af met peterselie en wat groentechips.

Erwtensoep met groentechips is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Maaltijdsoep van geroosterde puntpaprika met groentechips
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Yoghurt met bieslook
Bijgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met gerookte kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met worst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept