Yoghurtcake met chocoladepasta

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Roer de boter romig met de suiker en de vanillesuiker. Meng er één na één de eieren door. Zeef de bloem met het bakpoeder boven het beslag. Meng er de yoghurt door en roer tot een glad beslag.
  • 3 Vet een cakevorm royaal in met boter, of bekleed hem met bakpapier. Giet er de helft van het beslag in. Verdeel de rest van het deeg in twee porties. Roer de chocoladepasta door een van beide porties. Schep het beslag met de chocoladepasta erbij in de cakevorm. Dek af met de rest van het beslag.
  • 4 Zet de cake ongeveer 45 minuten (of iets langer) in de oven. Controleer de gaarheid met een breinaald of een houten satéstokje. Laat afkoelen in de vorm.

Yoghurtcake met chocoladepasta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade truffels
Bekijk recept

Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept