Tortilla met zoete aardappel en chorizo

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Kook 5 minuten en laat uitlekken.
  • 2 Snij de chorizo in blokjes. Bak even aan in een pan met een flinke scheut olijfolie. Doe er de blokjes aardappel bij en laat even meebakken.
  • 3 Klop de eieren los met de peterselie, peper en zout. Giet in de pan en roer even om, zodat de zoete aardappel en tortilla niet onderaan in de pan blijven liggen. Dek af. Bak de tortilla ongeveer 10 minuten op een zacht vuurtje, tot ze gestold is.
  • 4 Draai ze om en bak nog 5 minuten verder. Haal ze uit de pan.

Tortilla met zoete aardappel en chorizo is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept