Snoekbaars met venkel en peer

4
40 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Pel en snipper de sjalot. Snij de venkel in plakken. Snij de wortelen in schuine plakjes. Schil de peer en snij ze in partjes. Snipper het venkelgroen. Bedruppel de vis met citroensap.
  • 2 Stoof de sjalot glazig in boter. Doe er de wortelen en venkel bij en stoof even mee. Kruid met kerrie, peper en zout. Overgiet met de wijn en de bouillon. Dek af en laat 10 minuten sudderen.
  • 3 Wentel de visfilets door de bloem en schud het teveel eraf. Bak ze goudbruin in boter.
  • 4 Roer de room en het venkelgroen door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Schep er de partjes peer door en laat mee verwarmen.
  • 5 Serveer de vis met de groenten en werk eventueel af met een plukje groen.

Snoekbaars met venkel en peer is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars in room
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept