Rode mul met groentemix

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de maïs uitlekken. Halveer de lente-ui in de lengte.
  • 2 Kook de erwtjes 5 minuten. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken.
  • 3 Roerbak de lente-ui 2 minuten in olijfolie. Doe er de erwtjes en de maïs bij. Kruid met peper en zout. Overgiet met de bouillon, dek af en laat 10 minuten zachtjes garen.
  • 4 Verwarm olijfolie met wat cayennepeper en bak er de vis in: eerst 2 minuten op de velkant, dan 3 minuten op de andere kant. Kruid met peper en zout.
  • 5 Verdeel de groenten over de borden en leg er 2 visfilets bij. Werk eventueel af met kervel.

Rode mul met groentemix is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept