Salade met toast van Hervekaas en Limburgse stroop

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer een dressing van de mosterd, de olie en het bier. Kruid met peper en zout.
  • 2 Spoel en droog de sla. Meng ze met de dressing en verdeel over de borden. Bestrooi met pijnboompitten en cranberry's.
  • 3 Verwarm de ovengrill voor. Snij de kaas in plakjes. Halveer het stokbrood, snij de helften horizontaal open en rooster ze onder de grill.
  • 4 Bestrijk elke toast met een klein beetje stroop en leg er de kaas op. Zet onder de grill tot de kaas uitsmelt. Schik de toasts op de salade en werk af met de scheutjes.

Salade met toast van Hervekaas en Limburgse stroop is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept