Vol-au-vent met aardappeltjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de bouillon in een kookpan en leg de kipfilets erin. Breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen.
  • 2 Kruid het gehakt met peper en zout en rol balletjes.
  • 3 Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in plakjes. Bak ze in boter. Blus met wat citroensap en kruid met peper en zout.
  • 4 Neem de kipfilets uit de pan. Laat uitlekken en snij ze in stukjes. Schep de balletjes in de bouillon en kook ze tot ze bovendrijven. Haal ze met een schuimspaan uit de pan.
  • 5 Zeef de bouillon en schenk de melk erbij. Breng aan de kook. Los het maïszetmeel op in wat water en bind er de saus mee. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Schep de kip, de balletjes en de champignons door de saus.
  • 6 Schil de aardappelen en kook ze gaar in groentebouillon.
  • 7 Maak een slaatje van de sla, tuinkers en waterkers. Serveer met gekookte aardappelen.

Vol-au-vent met aardappeltjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept