Bloemkoolgratin met worst en puree

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Spoel meteen met koud water en laat uitlekken. Schep de bloemkoolroosjes in een ovenschaal.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat even uitdampen. Stamp ze met 50 ml melk tot puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Bloemkoolgratin met worst en puree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli-bloemkoolgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin met puree en gehakt
Hoofdgerecht
Bekijk recept