Kotelet met honingmarinade en gevulde tomaat

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de honing met 5 eetlepels olijfolie, het citroensap, paprikapoeder, peper en zout. Schenk over het vlees en laat afgedekt minstens 2 uur in de koelkast marineren.
  • 2 Kook de linzen 20 tot 25 minuten in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de basilicumblaadjes. Meng ze met de linzen, de rijst, peper en zout.
  • 4 Snij een kapje van de tomaten en hol ze uit. Vul ze met het rijstmengsel en zet er het kapje weer op. Schik ze in een ingevette ovenschaal en zet 15 minuten in de oven.
  • 5 Gril de koteletten naar smaak. Serveer ze met de tomaten en eventueel nog wat sla.

Kotelet met honingmarinade en gevulde tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept