Gevulde tomaten met gehakt en spiegelei

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Zet ze omgekeerd op een bord met keukenpapier en laat uitlekken.
  • 2 Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de geraspte parmezaan en de kruiden. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje cayennepeper. Vul de tomaten met het gehakt.
  • 3 Zet de gevulde tomaten in een met boter ingevette ovenschaal. Schuif 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 4 Breek voorzichtig, één voor één, de kwarteleitjes in aparte kommen. Bak ze als een spiegeleitje in de pan. Leg op elke tomaat een spiegelei, werk af met dille en serveer.

Gevulde tomaten met gehakt en spiegelei is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spiegelei met parmaham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle bami
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiegelei met groene aspergepunten
Lunchgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept