Geroosterde coeur de boeuf-tomaten met Provençaalse kotelet

4
30 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de Provençaalse kruiden op een bord. Wrijf de koteletten in met olijfolie en wentel ze door de kruiden. Zet koel weg.
  • 2 Meng de parmezaan met het broodkruim. Halveer de tomaten. Bestrooi met het broodkruimmengsel, de gedroogde tijm en de pompoenpitten. Leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Zet 15 minuten in de oven, of tot de tomaten mooi gegratineerd zijn.
  • 3 Bak de aardappelen goudbruin in olijfolie.
  • 4 Kruid de koteletten met peper en zout en gril ze naar smaak. Serveer ze met de tomaten en de aardappelen, en werk af met bieslook en basilicumblaadjes.

Geroosterde coeur de boeuf-tomaten met Provençaalse kotelet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept