Krabburger met guacamole

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de krab uitlekken. Spoel de ijsbergsla en de maïs, laat uitlekken. Snipper de lente-ui.
  • 2 Meng de krab met het broodkruim, de eidooier, lenteui, mayonaise, mosterd, worcestersaus, cayennepeper en zout. Zet een halfuur in de koelkast.
  • 3 Spoel en snipper de chilipeper (zonder de zaadjes). Pel en snipper de ui. Halveer de avocado, wip er de pit uit en haal het vruchtvlees uit de schil.
  • 4 Plet de avocado met een vork en meng meteen met het citroensap, de ui, chilipeper, koriander, mayonaise, ½ eetlepel olijfolie, peper en zout.
  • 5 Vorm kleine burgers van het mengsel en bak ze in olijfolie. Serveer ze in een blaadje sla en werk af met maïs en een schepje zure room. Serveer met de guacamole.

Krabburger met guacamole is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Cajun krabburger
15 min
Bekijk recept
Krabburger met limoendressing
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabburgers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept