Groenteburgers met yoghurtdip

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de yoghurtdip. Spoel de lente-uien en snij 'm in ringetjes. Meng met de yoghurt en de peterselie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Zet koel weg.
  • 2 Spoel de tomaten en de sla.
  • 3 Stamp de noten fijn in de vijzel. Meng de fijngeraspte groenten met 2 eieren, de havervlokken, noten en bloem. Voeg peper, zout, kerriepeoder en paprikapoeder naar smaak toe en kneed goed. Vorm er 8 burgers van.
  • 4 Klop het overige ei los. Wentdel de burgers eerst door het ei, dan door het broodkruim. Bak ze in 8 minuten goudbruin in een scheutje zonnebloemolie.
  • 5 Halveer de pistolets, beleg met sl, tomaten en een groenteburger en werk af met een toefje van de yoghurtdip.

Groenteburgers met yoghurtdip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse groenteburger met komkommersalade
15 min
Bekijk recept
Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburgers met haricots verts
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept