Zoek
Gevulde champignons met spekblokjes
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
60 g gerookt spekblokjes
8 portobello's (grote champignons)
2 el gehakte kruiden
1 ui (kleine)
1 teen knoflook
8 kwarteleieren
5 el paneermeel
50 g geraspte parmezaan
boter
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de champignons schoon. Hak ui en knoflook fijn.
2
Verhit boter in een pan en bak spekblokjes, ui en knoflook goudbruin. Laat afkoelen.
3
Meng het paneermeel met 2 el boter, de kruiden en de helft van de parmezaan. Voeg het spek met de uien toe en schep goed om. Kruid met peper.
4
Beboter een ovenschaal. Vul de champignons met de mix en leg ze erin. Breek boven elke champignon een kwarteleitje.
5
Strooi er de rest van de parmezaan en wat vlokjes boter over. Schuif 15 tot 20 minuten in de oven tot de vulling gaar is.
Gevulde champignons met spekblokjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Provençaalse kip met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept