Engelse trifle met rood fruit

1
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 2 Klop de eieren met de kristalsuiker en vanillesuiker licht en luchtig.
  • 3 Smelt de boter en roer hem door de melk. Meng de melk door het eimengsel.
  • 4 Zeef de bloem met het bakpoeder en zout en spatel dit voorzichtig door het eimengsel.
  • 5 Kies je smaakmaker of doe het deeg in een ingevette en met paneermeel bestrooide ronde taartvorm van 24 centimeter.
  • 6 Bak de taart in het midden van de oven 25-30 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt en er droog uitkomt.
  • 7 Laat de taart in de vorm enigszins afkoelen en stort hem op een schaal of taartrooster. 

Engelse trifle met rood fruit is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept