Kalkoenlapjes met tomaten-rozemarijnkorst

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij het loof van de wortelen en schraap ze schoon. Pel 2 tenen knoflook en snij ze in fijne plakjes. Leg de wortelen in een ovenschaal met de knoflook en besprenkel met de olijfolie en wat grof zeezout. Zet 25 à 30 minuten in de oven.
  • 2 Snij de zongedroogde tomaatjes en de resterende teen knoflook fijn. Hak de rozemarijn. Meng door elkaar. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en verdeel er het tomatenmengsel over. 
  • 3 Leg de kalkoenlapjes in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de parmezaan. Zet nog 10 minuten bij de wortelen in de oven.
  • 4 Serveer de kalkoenlapjes met de worteltjes.

Kalkoenlapjes met tomaten-rozemarijnkorst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Kalkoen met citroen en courgettespaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes en tagliatelle met pesto van peterselie en amandelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met kalkoen, groenten en noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept