Cheesy meatballs

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het gehakt in een kom met het ei, basilicum, paneermeel en knoflook uit de knijper. Kruid met peper en zout. Meng goed en rol balletjes van het gehakt.
  • 2 Pel en snipper de sjalot. Fruit glazig in wat olijfolie. Voeg de gedroogde kruiden en de tomaten toe. Breng op smaak met de worcestersaus, chilipoeder, peper en zout. Laat op een zacht vuurtje onder deksel 10 tot 15 minuten pruttelen.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Bak de balletjes rondom rond bruin in een pan met wat olijfolie.
  • 5 Doe de tomatensaus in een ovenschaal en leg er de balletjes bovenop. Snij de korsten van de reblochon en snij de kaas in repen, leg bovenop de balletjes. Zet ongeveer 20 minuten in de oven, of tot de kaas gegratineerd is.

Cheesy meatballs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Summer meatballs
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta-radijssalade met pistachegehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy meatball sandwich
30 min-
Bekijk recept
ziti al forno met meatballs en mozzarella
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cheesy chicken burger
20 min-
Bekijk recept
Cheesy potato wedges
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cheesy jacked potato
Bekijk recept
Cheesy Potato Skins With Sun-Dried Tomatoes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept