Cheesy potato wedges

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 2 Boen de aardappelen goed schoon en snij ze ongeschild in partjes. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Sprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Zet ongeveer 35 minuten in de oven.
  • 3 Bak de spekblokjes in een pan zonder vetstof. Laat drogen op keukenpapier.
  • 4 Meng de zure room met de Griekse yoghurt, karnemelk, mayonaise, sjalot, bieslook en knoflook uit de knijper. Kruid met peper en zout.
  • 5 Schep ¾ van de saus in een ovenschaal, leg er de gebakken aardappeltjes op. Sprenkel met de rest van de saus en verdeel de twee soorten kaas en de spekblokjes over de aardappelen. Laat nog even gratineren onder de grill, tot de kaas een mooi kleurtje heeft.

Cheesy potato wedges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy potato wedges
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
wedges en dip
15 min
Bekijk recept
Spicy Potato Wedges
20-30 min -
Bekijk recept
Spicy Potato Wedges
20-30 min -
Bekijk recept

Cheesy chicken burger
20 min-
Bekijk recept
Cheesy meatballs
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesy jacked potato
Bekijk recept
Cheesy Potato Skins With Sun-Dried Tomatoes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept