Aardappel-lauriersaté met kwarkdip

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen beetgaar.
  • 2 Snij de lente-uitjes in ringen.
  • 3 Snij de tomaten in reepjes.
  • 4 Pel en hak de knoflook . 
  • 5 Snij de ansjovis heel fijn. 
  • 6 Snij de aardappelen in plakjes en prik ze op stokjes, met enkele laurierblaadjes ertussen. Bestrijk ze met knoflookolie.
  • 7 Meng de knoflook en de ansjovis met de room en de kwark. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje paprikapoeder.
  • 8  
  • 9 Schep de lente-uitjes en de tomatenreepjes door het ansjovismengsel. 1
  • 0 Grill de satés 5 à 8 minuten aan alle kanten. Serveer ze met de dipsaus.

Aardappel-lauriersaté met kwarkdip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerfruit met citroen-sesam-kwarkdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koriander-kwarkdip
10 min Snack
Bekijk recept
Kwarkdip
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept