Konijn met groene asperges en dragonsaus

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de konijnenfilets horizontaal in (net niet helemaal doormidden), zodat u ze open op het werkvlak kunt leggen.
  • 2 Schil de asperges, snij de harde onderkant weg.
  • 3 Leg op elke filet een portie asperges en rol zo stevig mogelijk op.
  • 4 Verpak elk rolletje in een vel plasticfolie (zoals een bonbon).
  • 5 Stoom ze gaar in ongeveer 30 minuten.
  • 6 Hak de dragonblaadjes, doe ze met de saffraan bij de room en breng die tot tegen de kook aan.
  • 7 Laat even inkoken.
  • 8 Haal de rolletjes uit de folie en snij ze doormidden.
  • 9 Kruid ze licht met peper en zout. 1
  • 0 Schrik ze op de borden en lepel er de warme saus bij. 1
  • 1 Serveer meteen.

Konijn met groene asperges en dragonsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept