Zalmspiesjes

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalmfilet in kleine blokjes.
  • 2 Vermeng de olijfolie met het limoensap en de dille, flink wat peper uit de molen en een halve theelepel zeezout. Lepel de marinade bij de zalmstokjes. Schep om. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast. 
  • 3 Pel de tomaten. Halveer ze en lepel er de pitten uit. Zet de tomaten een vijftal minuten omgekeerd in een vergiet om uit te lekken. 
  • 4 Zet de halve tomaten op hun snijkant in het midden van de borden. 
  • 5 Steek de gemarineerde zalmblokjes op spiesjes en prik de spiesjes in de halve tomaat. Werk af met een sprietje bieslook en paar druppels balsamicostroop. Serveer lichtjes gekoeld, maar niet ijskoud. 

Zalmspiesjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm met cherrytomaatjes en pesto
8 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse zalm-broodspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Gegrilde zalmspiesjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesjes In Tequilla Met Limoenmayonaise
30-60 min -
Bekijk recept

Zalm met cherrytomaatjes en pesto
8 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse zalm-broodspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Gegrilde zalmspiesjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesjes In Tequilla Met Limoenmayonaise
30-60 min -
Bekijk recept