Chocolademoelleux

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C. 
  • 2 Doe 150 g chocolade met de boter en de suiker in een pannetje en smelt al roerend op een heel laag vuurtje. 
  • 3 Haal de pan van het vuur en roer er de bloem door. Roer er vervolgens een voor een de eieren door. 
  • 4 Vet 4 vuurvaste schaaltjes goed in met boter. Giet er het beslag in en duw er in het midden telkens een stukje chocolade in (het moet volledig in het beslag zitten). 
  • 5 Zet de moelleux 15 minuten in de oven. Laat lichtjes afkoelen. Serveer lauw, met een bolletje ijs erbij. 

Chocolademoelleux is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux zonder bloem
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux met vanille-ijs
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux zonder bloem
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux met vanille-ijs
60 min Nagerecht
Bekijk recept