Speculaaskoeken

120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Smelt de boter in een pan. Doe er de bruine suiker en honing bij. Laat inkoken tot een dikke siroop en weer wat afkoelen.
  • 3 Meng de bloem met het bakpoeder en de speculaaskruiden. Doe er de suikersiroop en het ei bij. Kneed tot een gladde deegbal. Verpak hem in plasticfolie en leg hem een uurtje in de koelkast.
  • 4 Rol het deeg uit tot een plak van 1/2 cm dik. Steek er rondjes uit en leg ze op een bakplaat. Zet 10 tot 15 minuten in de oven.

Speculaaskoeken is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krokantje met peren
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Chocoladegebak
30-60 min -
Bekijk recept

Krokantje met peren
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Chocoladegebak
30-60 min -
Bekijk recept