Stoofpotje van Chinese kool met kalfsvlees

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in blokjes.
  • 2 Hak de ui, knoflook en bieslook.
  • 3 Snij de paprika's in reepjes.
  • 4 Schaaf de kool.
  • 5 Laat het vlees 5 minuten kleuren in de hete boter. Neem uit de pan en hou apart. Doe de ui en de knoflook in de pan, kruid met tijm en fruit een paar minuten aan. Voeg het vlees er opnieuw bij en overgiet met kalfsfond en wijn. Kruid met peper en zout. Draai het vuur lager en laat een uur sudderen.
  • 6 Voeg de reepjes paprika's en de Chinese kool bij en laat nog 15 minuten stoven tot alles gaar is. Bestrooi met bieslook en serveer met boeren- of stokbrood.

Stoofpotje van Chinese kool met kalfsvlees is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept