Wortelkoekjes

4
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Schil de wortelen en rasp ze grof. Verkruimel het volkorenbrood. Hak de abrikozen, de rozijnen en de kruiden. Snij de lente-uitjes in ringen.
  • 2 Stoom de helft van de worteltjes gaar en prak ze fijn met een vork. Vermeng ze met de rest van de ingrediënten tot een kneedbaar deeg. Voeg eventueel nog wat meer broodkruim toe. Kruid met peper, zout en cayennepeper.
  • 3 Vorm kleine, platte koekjes van het mengsel. Bak ze aan beide kanten goudgeel in een flinke scheut olie, zo’n 4 à 5 minuten per kant. Laat de koekjes drogen op keukenpapier. Werk af met plukjes verse dille en serveer.

Wortelkoekjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelkoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelkoekjes
45 min Gebak
Bekijk recept
Wortelkoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Wortelkoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelkoekjes
45 min Gebak
Bekijk recept
Wortelkoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept