Hachis parmentier

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer met melk en boter. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  • 2 Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze in boter. Doe er het gehakt bij en bak het rul. Kruid het met peper en zout. Schep er de peterselie door.
  • 3 Doe de helft van de aardappelpuree in een ovenschotel. Verdeel er het gehakt over. Schep daarop de rest van de puree. Laat 30 minuten in de oven gratineren.

Hachis parmentier is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hachis parmentier van gegrilde kip met pompoenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier Au Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Keukentermen
0 min
Bekijk recept