Rigatoni met kalfsragout

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kalfsmedaillons in blikjes. Wrijf de paddenstoelen droog schoon, snij ze in fijne plakjes. Spoel en schaaf de kool. Blancheer de koolreepjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken.
  • 2 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Roerbak de gekruide vleesblokjes 3 minuten op een hevig vuur, in boter of olie. Doe er de champignons en de kool bij. Roerbak 1 minuut.
  • 4 Giet er de bouillon en de room bij. Kruid met een vleugje paprikapoeder. laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan.
  • 5 Giet de pasta af. Vermeng ze met de saus en serveer.

Rigatoni met kalfsragout is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Croissantje ragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachte kalfsragout (met knolselderijkoekjes)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesragout met kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept