Zalm in een deegjasje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. 
  • 2 Snij de zalmfilet in acht gelijke stukken. 
  • 3 Halveer de krenten, snij de abrikozen in stukjes. Vermeng ze met de zachte boter, de bloem en de gemalen kaas. Kruid met peper en zout. Kneed tot een homogeen deegje. 
  • 4 Verpak elk stuk zalmfilet in een deegjasje. Leg ze in een lichtjes ingeoliede ovenschaal. Sprenkel er nog een lepeltje olijfolie bovenop. 
  • 5 Zet 10 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Zalm in een deegjasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zeevruchten in deegjasje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentetempura met sojasaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenten in een deegjasje van Lucy Kortram
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje In Deegjasje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept