Komkommersalade met lamsvlees

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120°C. Kruid het vlees met peper en zout. Schroei het dicht in olie. Leg in een braadschaal en zet 1u30 in de oven.
  • 2 Spoel de komkommer. Trek hem - ongeschild - met een dunschiller in slierten. Schil de paprika's met de dunschiller en snij ze in reepjes. Pel de ui en snij hem in ringen.
  • 3 Neem het vlees uit de oven en laat het 20 minuten rusten.
  • 4 Roer een dressing van de appelazijn, 4 eetlepels olie, een snuifje chili, wat suiker, peper en zout.
  • 5 Snij het vlees in plakjes en verdeel over de borden. Voeg de groenten toe en besprenkel met dressing.

Komkommersalade met lamsvlees is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept