Zoek
Gemarineerde lamsspiesjes
4
120 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg lamsbout
4 pitabroden
2 tenen knoflook
1 citroen
citroensap (van 1 citroen)
1 kl gedroogde oregano
chilipeper
100 ml olijfolie
zeezout
Bereiding
1
Pel de knoflook en snij ‘m in fijne plakjes. Meng ze met het citroensap, de oregano en de olijfolie tot een marinade.
2
Snij het lamsvlees in blokjes en schep er de marinade door. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
3
Prik het vlees op 8 spiesjes. Bak of gril ze naar smaak en bestrijk ze tussendoor met de marinade. Kruid ze met zeezout en chilipeper.
Gemarineerde lamsspiesjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsspiesjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lamsspiesjes Met Tzatziki
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsspiesjes Met Hummus
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept