Pannenkoeken met compote van rood fruit

12
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer alle ingrediënten voor de pannenkoeken door elkaar. Klop tot een luchtig beslag, dek af en laat een halfuurtje rusten.
  • 2 Laat een klontje boter goed heet worden in een pan met antikleeflaag. Schenk een pollepel beslag in de pan en bak een mooie pannenkoek. Bak al het beslag op.
  • 3 Warm de bosvruchtenmengeling op in een steelpannetje samen met de suiker. Roer goed om tot een dikke compote.
  • 4 Schep op elke pannenkoek een lepeltje van de bosvruchtencompote. Vouw dubbel. Serveer meteen met een lepeltje zure room en wat limoenrasp.

Pannenkoeken met compote van rood fruit is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept