Gepekelde kool met steranijs en szechuanpeper

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de wijnazijn met 1 l water en het zeezout in een grote kookpan en breng aan de kook. Doe er de koolreepjes in en laat 5 minuten koken. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom. Giet de marinade over de nog warme kool. Schep deze over in gesteriliseerde potten. Zorg dat ze tot de rand toe vol zitten. Vul ze aan met marinade en draai de deksels erop. Laat minstens twee weken trekken.
  • 3 De groenten zijn 3 maanden houdbaar, bewaar ze op een koel en donkere plek.

Gepekelde kool met steranijs en szechuanpeper is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ganzenlever met gekonfijte vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpoffertjes met kruidenroomkaas en five-spice beef
45 min-
Bekijk recept
Exotische vruchten in lekker sap met exotische sorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden eendenborst met szechuanpeper, honing
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Artisjokkensoep met kappertjes
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters met gepekelde venkel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept