Bananenbrood van Leila Bakt

1
60 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 2 Klop de boter licht en romig met de kristal- en poedersuiker.
  • 3 Prak de bananen en roer ze door het botermengsel. Klop de eieren erdoor.
  • 4 Meng bloem, bakpoeder, kaneel en gemberpoeder met de pecannoten (bewaar er een paar voor de garnering) en meng alles goed door het bananenmengsel.
  • 5 Doe het deeg in een ingevette en met paneermeel bestrooide cakevorm van 1 liter, strooi de achtergehouden pecannoten erover en bak het brood in het midden van de oven circa 30 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt er droog uitkomt.

Bananenbrood van Leila Bakt is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpannenkoekjes met kokos & mango
20 min
Bekijk recept
Goedgevulde oliebollen
30 min Gebak
Bekijk recept

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept